';

Baan veroveren

Ik weet wat ik wil, nu alleen de baan nog toch? 

Daar sta je dan. Al een aantal jaren werkervaring in de broekzak en toch lijkt het maar niet te lukken die baan te bemachtigen. Terwijl je goed hebt nagedacht over de volgende stap in jouw loopbaan. De hoge concurrentie op de arbeidsmarkt maakt het lastig een passende functie te veroveren. Toch gelooft Empower dat het kan, die baan veroveren die echt past. Door alles uit de kast te halen, alle mogelijkheden in kaart te brengen en onder elke steen te zoeken. Zoek jij mee?

Analyseer, vindt jouw baan en sla jouw slag

In deze workshop bepaal jij jouw tactiek om die ene baan te veroveren. Door jouw baanprofiel in kaart te brengen, gebruik van heldere zoektechnieken en andere effectieve tips, loop jij een stap voor op de andere sollicitanten. We combineren hierin o.a. social media, jouw netwerk en laten jouw de vacatures analyseren. Alles om die informatie boven tafel te halen die jou niet alleen helpt die baan te  vinden, maar er ook voor zorgt dat jij precies weet wat een werkgever zoekt. Bedenk maar eens wat voor voorsprong dit je echt oplevert, dan kun je echt die baan gaan veroveren.

Het resultaat

Na deze workshop ben jij op de hoogte van de meest effectieve zoekstrategieën en weet jij waar de werkgever echt naar zoekt. Jij kunt nu als een strateeg het overzicht in jouw zoektocht naar een baan behouden en effectiever duidelijker maken waarom een bedrijf bij jou past. Jouw ervaringen met de andere deelnemers delen geeft je nog meer ideeën. Een goede voorbereiding, samen met Empower helpt je om die baan te veroveren. Een kleine investering met groot effect op jouw loopbaan.