';

Motivatiebrief & CV

De perfecte vacature en dan?

Daar staat hij dan voor je op het scherm, de perfecte vacature. Het bedrijf past, de competenties passen, oftewel… jij past. Maar nu… natuurlijk wil je reageren op deze functie, maar je wilt niet dat jouw brief en cv weer tussen honderden andere reacties verdwijnen. IJverig ga je aan de slag, hopend dat deze keer jouw cv eruit wordt gevist. Ben je er ook klaar mee dat je hoopt eruit te worden gevist? Empower begrijpt dit en helpt je met een brief en cv die er echt uitspringen.

Indruk maken op een manier die bij jou past

Om die baan te veroveren, dien je jezelf als het ware te verkopen. Al jouw kwaliteiten breng je aan de man. Jij als merk die iets te bieden heeft. Jezelf presenteren op een manier die past, geen gladde praatjes, maar een passend en overtuigend cv en brief. In deze workshop gaan we in op hoe jij jouw sterkste kwaliteiten bepaalt en kunt verkopen op een manier die bij jou past. Natuurlijk helpt Empower je een stuk op weg. Met onze creatieve cv voorbeelden en bewezen effectieve brieven loop jij een stap voor op de concurrenten en weet je dat jouw brief en cv indruk maken op de personeelsmanager.

Deze workshop leert je alle ins en outs van het ‘ nieuwe solliciteren ‘, op een creatieve en betaalbare manier sneller resultaat bereiken, die baan die past. Deze workshop maakt het solliciteren kortdurender en weer leuk. Voor meer informatie kun je contact opnemen.