';

In je Kracht

Samen meer grip bereiken, weer in je kracht.

Daar sta je dan, de deur slaat achter je dicht. Het voelt alsof je ongewild een fase van je leven afsluit. Je hebt je jaren gegeven in een baan en voor het bedrijf en toen kwam toch dat onvermijdelijke afscheid om de hoek. Of dit nu komt door ziekte of reorganisatie, maakt de impact van het baanverlies er niet minder heftig op. Dat zag je niet aankomen en een nieuwe baan bemachtigen is nu wel het laatste waar je aan denkt. Empower begrijpt dit, jouw blik weer helder op de toekomt gericht krijgen vraagt tijd en verwerking. Je kunt pas een frisse start maken als je het verlies hebt verwerkt. Empower, de naam zegt het al. We helpen je graag weer in eigen kracht.

De ommekeer. Weer slagvaardig op weg.

In de workshop ‘in je kracht’ laten we je zien hoe je nu echt effectief met baanverlies om kunt gaan en dat balen van het verlies helemaal niet erg, maar zelfs gezond is. Natuurlijk wil je er niet in blijven hangen. Je profiteert van de kennis en  effectieve oefeningen om het verleden los te laten, te erkennen dat jij ook kwaliteiten hebt die je wellicht uit het oog verloren was. En weer enkele nieuwe opties voor de toekomst in kaart te brengen. Door samen met elkaar in gesprek te gaan en uit te zoeken wat er nu echt dwars zit en hoe dit los te laten.

Het resultaat van deze workshop? Je loopt tien kilo lichter naar buiten, het resetknopje hebt ingedrukt en je weer met een frisse blik naar de toekomst kunt kijken. Je voelt je weer slagvaardig om met meer vertrouwen stappen te zetten in de arbeidsmarkt.