';

In gesprek

Soepelere communicatie, voor een betere klik en meer kans

Herken je dat? Je hebt net een belangrijk gesprek gevoerd, sollicitatiegesprek of een gesprek met een belangrijk persoon van wie je graag advies zou willen, echter je voelt je ontevreden over het gesprek. Bedenkt achteraf al die slimme scherpe opmerkingen die je had willen maken om jouw verhaal echt indruk te laten maken. Die goede ingevingen lijken wel altijd achteraf te komen. Communicatie is hierin de sleutel tot al het succes, inspelen op de communicatiestijl van een ander om zo jouw boodschap duidelijk over te brengen, dat valt te leren! Empower helpt ook jou hierbij.

Meer dan 20 communicatie tips en trics

Inzicht in communicatie is de basis tot succes. We laten je eerst kennismaken met verschillende communicatiestijlen  en de basisregels van effectief communiceren. Soms betekend dit even niet praten, maar luisteren. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan jouw persoonlijke communicatie, hoe kom jij over in het gesprek? Hoe duidelijk is jouw boodschap? Wat zijn krachtige woorden? De tips en tricks van topmanagers, sterke communicators, delen we met jou. Met ruim 20 manieren om via communicatie, uitkomsten positief te veranderen.

Na deze workshop weet je hoe jij je voorbereidt en jezelf neer kunt zetten als goede gesprekspartner, iemand met een doel die jij duidelijk weet over te dragen, iemand die valt te vertrouwen en wie mensen bereidt zijn te helpen. En dat allemaal met een paar woorden.