';

Netwerken 2.0

Met knikkende knieën en een droge mond
Daar sta je dan midden in die grote groep mensen, want je had vandaag besloten dat je ging netwerken. Zo kom je aan een baan zeggen ze toch? Met lood in je schoenen en een iet wat geforceerde glimlach stap je op de doel af, ‘ hallo’,  je geeft de man een zwak handje terwijl het schaamrood over je kaken kruipt… Zie je wel, dat ‘netwerken’  is niets voor jou. Je hebt het toch nooit gedaan, dus waarom nu wel? Omdat Empower wel gelooft dat er een echte netwerker in jou verborgen ligt. Je netwerkt meer dan je denkt!

De voorbereiding, het contact, het resultaat
Ook in de supermarkt of op de sportclub kun je netwerken, alles begint met een goede voorbereiding. In de workshop gaan we daarom dieper in op het doel dat jij wilt behalen met netwerken ( een baan of ingang bij een bedrijf) en werken we aan jouw ‘pitch’ een korte presentatie over jezelf die je aan elk interessant netwerkcontact kan geven.  De kunst is meer zgn. ambassadeurs te krijgen voor jezelf.

Ontdek waar jij interessante mensen kunt vinden en combineer hierin on- en offline netwerken, vindt hen bijvoorbeeld online via LinkedIn en maak offline een afspraak. Je krijgt van ons ook een paar goede vragen aangereikt en basisteksten voor LinkedIn. Ook stippen wij kort de onderwerpen ‘de eerste indruk’  en gesprekstechnieken aan. Zodat je met een frisse eerste indruk en sterke gesprekken jouw doel bereikt.

Netwerken op een manier die past
Met een sterke persoonlijke pitch, stap jij af op de mensen of plekken waar jij waardevolle netwerkcontacten op kunt doen. Zelfverzekerd en zonder knikkende knieën vergroot jij je netwerk en weet je hoe je on en offline netwerken met elkaar moet combineren.  Wil jij dit ook? Neem dan contact op.