';

Coachingdag Ontdek je plek

Op zoek naar meer plezier en energie in je werk? Wil je iets veranderen in je leven? Wil je ontdekken wat jouw doel is? Wil je nu eindelijk die baan die echt bij je past?

In een baan rollen
Veel mensen hebben niet echt een idee of een duidelijk doel. Er ontbreekt een plan wat ze met hun leven willen en rollen vervolgens in een baan. De kans is dan groter vast te lopen, wat veel energie kost en weinig plezier oplevert. Dat kan heel anders.

Niet zoeken maar vinden
Zoeken kost tijd en energie, maar iets vinden maakt het dan vaak de moeite waard. Het vraagt een andere manier van benaderen, ontdekken, communiceren, voorbereiden, durven en doen. Deze intensieve dagtraining is een vervolg op Wat wil ik echt en helpt je jouw puzzelstukken vertalen in concrete projecten waarmee jij:

  • ontdekt welke verborgen vaardigheden je in een andere werkrichting in kan zetten
  • hoe je stap voor stap een loopbaandroom omzet naar een concreet loopbaanplan
  • de juiste mensen, middelen, ondersteuning om je heen verzameld om jouw loopbaan te transformeren.
  • Hoe je jouw nieuwsgierigheid concreet handen en voeten geeft in heldere projecten.

Achtergrond
Deze dag is een uniek vervolg  op de coachingsdag Wat wil ik echt die wordt verzorgd door ruim 200 trainers wereldwijd, met als resultaat een ommekeer en grip op het leven bij ruim 100.000 deelnemers. Deze training is ontwikkeld door de psycholoog Martin Sage, auteur van o.a. de boeken “What to do the Rest of Your Life, Finding Your True Calling, Lebe deinen Traum”.