';

Ervaringen van Werkgevers

Ervaringen vanuit werkgevers met EmpowerYou

Voor zowel werkgever als medewerker is het een opluchting als de medewerker middels een Outplacement weer snel een passende baan vindt. Wij vinden het belangrijk om het succes van ons werk te onderbouwen.

Daarom hebben we op deze pagina ervaringen van werkgevers van wie wij de medewerkers hebben begeleid, voor u samengevat.

Een aanpak waarin we rekening houden met alle partijen

We spreken de ambitie van de medewerkers weer aan, want gemotiveerde medewerkers stromen gemakkelijker door naar een nieuwe baan. Ook voorkomt het een vervelend ontslag. Onze kwaliteit waarborgen we door ons maatwerk.

Layer
Layer

De juiste keurmerken

Het Blik op Werk Keurmerk biedt opdrachtgevers en medewerkers zekerheid van kwaliteit. Om het keurmerk te behalen, worden er een aantal zaken onafhankelijk gemeten, zoals: kwaliteit van de organisatie, heldere processen, borging kwaliteit medewerkers/privacy, duurzame inzetbaarheid, het behalen van gemaakte prestatieafspraken.

noloc keurmerk loopbaan
empowerYou blik op werk keurmerk

Opdrachtgevers

logo werkgevers
Layer
Layer

Tevredenheid in cijfers

EmpowerYou helpt graag zo goed mogelijk. Reacties die we van werkgevers kregen waren

  • wat fijn dat ze zo snel een nieuwe baan heeft gevonden
  • de samenwerking beviel ons zeer goed.

Cijfers onderbouwen de aanpak. Klanten zowel medewerker als werkgever zijn tevreden. Dit komt door onze flexibele  aanpak waarin we bij kunnen schakelen wanneer nodig en zo snel mogelijk op vragen van alle partijen reageren.

De verhalen van…

Niemand kan zo goed vertellen wat een loopbaantraject hen heeft opgeleverd, als onze klanten. Lees hier hun gevarieerde en inspirerende verhalen.

Layer
in je kracht workshop

Leidinggevende training Ontwikkeladvies Medewerkers

Hoe pak ik dit aan?

Maak medewerkers bewust van hun potentieel en kansen. Vergroot de employability. Energieke medewerkers presteren 40% beter.

Wilt u flexibele ondernemende medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn? Wij geven regelmatig de Leidinggevende training Ontwikkeladvies Medewerkers.

In deze training geven we in een paar uur de belangrijkste trends, tips en technieken om snel de ontwikkeling van uw medewerker te boosten. Zo creëert u zelf medewerkers die goed meekomen in de organisatie.

Deze training bevat:

  • Waar ligt de natuurlijke kracht van uw medewerker en hoe maakt u daar gebruik van?
  • Hoe geef je je loopbaan nu en in de toekomst vorm en blijf je duurzaam inzetbaar?
  • Van uitgeblust naar energiek, voorkom een burnout.