';

UWV Werkfit maken

Ik wil weer werken, maar hoe re-integreer ik nu goed?

Ben je door omstandigheden of ziekte langer uit het werk geraakt en ontvang je een ziektewet of WIA uitkering? Dan heb je vaak recht op een UWV werkfit re-integratietraject. Een UWV Werkfit traject is  gericht op 3 thema’s: persoonlijke balans/kracht versterken, ontdekken welk toekomstig werk het beste past bij je mogelijkheden en het aanscherpen van je werknemersvaardigheden. Aan het einde van een traject ben je doorgaans weer klaar om de arbeidsmarkt op te gaan en kun je ook in de toekomst op tijd merken wanneer een functie niet meer past bij jouw belastbaarheid. Ook al is dit niet het hoofddoel, 1 op 6 trajecten leidt bij EmpowerYou al tot betaald werk.

Layer
UWV werkfit maken

Persoonlijke aandacht

Klanten waarderen de persoonlijke aandacht voor en focus op de eigen situatie.

Resultaten

EmpowerYou werkt al sinds 2005 samen met het UWV. De resultaten van deze trajecten liggen ruim boven het landelijk gemiddelde.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd om tot in de kern in kaart te brengen welk werk echt bij je past.

Ervaringsdeskundige

De coaches zijn ervaringsdeskundige en kennen de lokale arbeidsmarkt goed.

Waarom EmpowerYou?

EmpowerYou snapt als geen ander wat er bij komt kijken wanneer je weer moet re-integreren. Het vraagt doorzettingsvermogen, een helder doel en soms flink out of the box denken. Wij geloven dat er voor iedereen een passende plek op de arbeidsmarkt is, veel klanten hebben een bijzondere loopbaanstap gemaakt, wil jij dat ook?

Vraag een gesprek aan

In het gratis gesprek brengen we in kaart welke stappen jij wilt zetten in jouw loopbaan en hoe je daar gaat komen! Zo weet jij na een kennismaking feilloos hoe je jouw loopbaan weer vlot trekt middels een UWV werkfit traject.

Layer
werkfit maken re-integratie

De EmpowerYou Methode

Vijf stappen voor meer power en chemie op je werk

Wanneer je doet wat perfect bij je past, stroomt je energie en voel je je lichter en helderder, net als een lamp die aangaat. Weer de power krijgen en re-integreren naar een baan die beter aansluit, vraagt een gefundeerd stappenplan. De EmpowerYou methode zorgt in 5 stappen dat je kraakhelder krijgt in welk werk je echt op je plek zit en hoe je dit stap voor stap bereikt. 80 % is voorbereiding, we realiseren graag samen met jou een krachtig fundament.

EmpowerYou

Personal coaching

Empower your dream

Jobscan

Empower your visibility

Jobportaal

Empower your career

Workshops

Empower your future

Personal coaching

Dus, waar wacht je nog op?

Gesprek

Vraag een gesprek aan

Loopbaanavond

Kom naar de EmpowerYou Loopbaanavond

Employability

Vraag het Team Employability gesprek aan.