';

Het verhaal van Adri

Meer over de deelnemer

Oude functie

medewerker Bouwadviesbureau

Nieuwe functie

Zelfstandig adviseur/ondernemer duurzame bouw

Type traject & duur

re-integratie werkfit 6 maanden

Loopbaanvraag

Ik zat niet op mijn plek, maar ik wil ook niet zomaar een loopbaanstap maken, hoe maak ik een goede keuze?
rina-dijkstra

“Met behulp van het uitgebreide netwerk van coaches John en Jolene heb ik hier goed op kunnen oriënteren en ben ik in contact gekomen met meerdere partijen die mij nu van informatie en opdrachten voorzien.” 

Het verhaal

In Maart 2018 kwam ik voor het eerst in contact met EmpowerYou. Ik had mijn baan bij een bouwadviesbureau verlaten omdat ik echt niet op mijn plek zat en vroeg me af wat ik met de rest van mijn leven aan zou moeten. Tenslotte had ik hier 6 jaar voor geleerd, als dit het ook niet was, wat zou dan wel bij me passen?
In eerste instantie ontdekten we dat ik veel meer kan dan ik zelf doorhad, maar dat mijn negatieve gedachten een grote belemmerende factor zijn. Ik leerde daarmee dat afwisselend werk en niet teveel stil zitten heel belangrijk is. Ik heb vooral geleerd dat het ok is om zo te zijn, dat ik niet elk aspect aan mezelf moet veranderen om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Ik heb technieken geleerd om positief te blijven denken, doelen te stellen en daarvoor te vechten.
De oefening die me het vooral is bijgebleven is de 360 graden feedback, waarbij je niet alleen zelf, maar ook 5 mensen die dicht bij je staan, laat benoemen wat je sterke en minder sterke kanten zijn, wat zij vinden dat je toekomstige baan zou kunnen zijn enzovoorts. De uitslagen waren erg verrassend en het verschil tussen mijn zelfbeeld en wat mijn vrienden van mij dachten was een openbaring.
Kenmerkend aan de aanpak van EmpowerYou vind ik de persoonlijke manier waarop de coachingssessies en workshop zijn opgezet. Ik heb echt het gevoel dat ze me hebben leren kennen en dat het traject is aangepast op mijn persoonlijke situatie.
We zijn ons gaan focussen op de dingen waarvan ik echt enthousiast raak, zoals vrijheid en zelfstandigheid. Door deze aanpak heb ik uiteindelijk de beslissing genomen om een eigen bedrijf op te zetten in advies en montage van zonnepanelen. Met behulp van het uitgebreide netwerk van coaches John en Jolene heb ik hier goed op kunnen oriënteren en ben ik in contact gekomen met meerdere partijen die mij nu van informatie en opdrachten voorzien.

Visie van de coach

Adri was een gedreven man die 2 kanten liet zien. Aan een kant heel avontuurlijk, aan de andere kant zoekend naar zekerheid. In het werkoriëntatie onderzoek hebben we gekeken waar hij 'op avontuur' wilde en wat zekerheid moest geven. Adri heeft hierdoor echt geleerd anders naar zichzelf en zijn kansen te kijken. Zo kwam hij tot het inzicht dat hij als zelfstandig ondernemer wilde beginnen om echt zijn visie uit te dragen. Binnen no time heeft hij klussen binnen gehaald. Een mooi teken dat hij doet wat goed bij hem past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.

inschrijven voor onze nieuwsbrief

*Verplicht veld