';

Het verhaal van Bob

Meer over de deelnemer

Oude functie

Analist ziekenhuis

Nieuwe functie

Leraar

Type traject & duur

Outplacement 9 maanden

Loopbaanvraag

Ik ben vastgelopen en zoek echt heel wat anders, hoe maak ik een loopbaanswitch?
rina-dijkstra

“Ik durfde me anders te presenteren en kreeg zo de baan” 

Het verhaal

Begin 2017 liep ik vast op mijn werk. Dit was een heftige ervaring voor mij. Ik heb hier behoorlijk tegen gevochten, totdat ik erachter kwam dat ik totaal niet meer met plezier naar mijn werk ging.
In het vervolgtraject kon ik op zoek naar een outplacementbureau. De website van EmpowerYou gaf mij meteen een goed gevoel en heb met John Groot gebeld.
In het gesprek werd mij meteen duidelijk dat ik maatwerk van EmpowerYou kon verwachten, maar ook workshops zodat ik ook met andere lotgenoten in contact kon komen. Een helder plan werd besproken en vast gelegd zodat ik precies wist waar ik aan toe was. In de onzekere tijd waarin ik verkeerde gaf mij dit rust.
Ik kreeg verschillende interessante materialen (oefeningen, boeken, audio, workshops) en persoonlijke gesprekken waarin EmpowerYou mij weer zelfvertrouwen gaf. Maar ook het ‘out of the box’-denken heeft mij gebracht waar ik nu ben.
Ik heb mijn kernwaarden gevonden, maar heb ook tools gekregen om te zorgen dat ik bepaalde verbeterpunten structureel kan aanpakken. Hierdoor is niet alleen mijn carrière vlot getrokken maar ook daarbuiten heb je daar veel aan en kan ik mij nu beter ontplooien.
Ik kwam erachter dat mijn talenten in het onderwijs liggen. Ik heb een carrièreswitch gemaakt en ben nu docent geworden. Ik ga weer met zelfvertrouwen naar het werk en ik loop ook weer met een glimlach rond.

Visie van de coach

Het vastlopen was een heftige ervaring voor Bob. Als je merkt dat je echt niet op je plek zit, hoe ontdek je wat je dan als volgende stap wilt nemen. Bob voelde een goede klik. het vraagt vertrouwen om op een persoonlijk onderzoek uit te gaan, maar het is hem gelukt! In 5 maanden tijd ontstond een volledige ommekeer, een loopbaanswitch, werk/privébalans en de baan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.

inschrijven voor onze nieuwsbrief

*Verplicht veld