';

Het verhaal van Cor

Meer over de deelnemer

Oude functie

Directeur bouwbedrijf

Nieuwe functie

mediator

Type traject & duur

IRO 8 maanden

Loopbaanvraag

Hoe bouw ik weer op, ondanks beperkingen op persoonlijk vlak?
rina-dijkstra

“Starten als ondernemer was voor mij het meest kansrijk” 

Het verhaal

De nieuwe arbeidsmarkt, de invloed van sociale media, het vinden van nieuwe energie om na ruim 40 jaar gewerkt te hebben toch weer te gaan voor werk in welke zin dan ook, daar liep ik vooral tegenaan.
De bijeenkomsten, met goede groepsgrootte, zijn bijzonder informatief en goed gedocumenteerd. Veel informatie om op terug te vallen. Bindend karakter van de locatie (de Watertoren) brengt deelnemers met elkaar in gesprek. Team Empower is daarnaast goed bereikbaar en staat open voor feedback. Mooi om te zien hoe ikzelf en ook andere deelnemers geënthousiasmeerd raken van de cases die werden ingebracht, e.d.
Binnenkort volgen gesprekken over start als ondernemer (mediator). Voor wat betreft werken in loondienst weet ik het niet. Het niveau waarop ik werkzaam was, zou een lot uit de loterij zijn. Op andere niveaus wil ik graag aan het werk.
De komende tijd volgen allerlei afspraken, bedrijfsplan met marketingstrategie, website met social media, perspresentatie en afspraken over samenwerking

Visie van de coach

Cor had geen gemakkelijke jaren achter de rug, zijn positieve instelling tekent hem! Na een faillissement, gedwongen verhuizingen, gezondheidsproblemen, behield Cor zijn focus. Hij bereikte een heel nieuwe toekomst, een combi van parttime baan/ZZP. Cor merkte dat hij toe was aan een nieuwe fase in zijn loopbaan, het overdragen van kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.

inschrijven voor onze nieuwsbrief

*Verplicht veld