';

Het verhaal van Don

Meer over de deelnemer

Oude functie

Boekhouder

Nieuwe functie

Medewerker magazijn

Type traject & duur

Werkfit 6 maanden

Loopbaanvraag

Welk werk past er bij mij waardoor ik niet meer vastloop
rina-dijkstra

“Door hun enthousiasme vastberadenheid en snelle reactie bij vragen kreeg je het gevoel nooit in de steek gelaten te worden en dat je uiteindelijk wel bij de juiste baan beland” 

Het verhaal

Nadat ik een half jaar in de ziektewet zat en er weer tegenaan kon mocht ik van het uwv een reïntegratiebureau uitkiezen aangezien ik vanwege mentale afwijkingen niet meer de boekhouding in hoefde. Het gaf een hoop onzekerheid omdat ik op dat moment geen idee had welke richting ik op zou moeten.

Empower bleek de juiste keuze te zijn voor mijn nieuwe richting. Aangezien ik uit mijn 2e burnout kwam werd ik in kleine stappen de juiste richting ingeduwd. Dit bleek voor mij een goede methode te zijn omdat mijn mentale weerbaarheid weer opgebouwd moest worden.

Om meerdere redenen vind ik Empower jobcoach Jolene beter dan een doorsnee jobcoach van een ander bureau die ik in het verleden heb gehad. Het grote verschil is dat zei door eigen ervaringen en goede kennis van psychologie echt realistisch in kan schatten welke richtingen haalbaar zijn qua werk mentaal, maar ook heeft ze een brede kennis van de arbeidsmarkt. Dus als er een richting is waarbij je weinig kans hebt op een baan word dat ook direct op een heldere manier besproken.

Verder viel mij de oprechte positieve energie van de Empower medewerkers mij duidelijk op. Door hun enthousiasme vastberadenheid en snelle reactie bij vragen kreeg je het gevoel nooit in de steek gelaten te worden en dat je uiteindelijk wel bij de juiste baan beland.

Hierdoor ben ik nu aan de slag als orderpicker. Er kwam al een nieuwe collega naar me toe die zich afvroeg waarom ik in hemelsnaam orderpicker ben geworden ipv boekhouder. Ik zei heel simpel dat ik van boekhouden geen enkele positieve energie kreeg in al die jaren en nu wel. Ik voel mij fitter en positiever omdat ik de hele dag in beweging ben iets wat veel beter bij mij past. Dit alles mede door Empower 🙂

Visie van de coach

Don liep al langer vast in de boekhouding en ik merkte dat zijn passie daar echt niet meer lag. Hoe goed de baan ook betaalde, hij zat nooit echt op zijn plek met gevolgen van dien. Toen voor hem het kwartje viel dat hij echt meer met zijn handen wilde werken, heeft hij zich daar op gefocust en realiseerde snel een nieuwe baan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.

inschrijven voor onze nieuwsbrief

*Verplicht veld