';

Het verhaal van Emma

Meer over de deelnemer

Oude functie

Manager

Nieuwe functie

nog op onderzoek

Type traject & duur

loopbaancoaching 6 maanden

Loopbaanvraag

In welke richting ligt voor mij een nieuwe kans waarin ik door kan groeien?
rina-dijkstra

“Tijdens de oefeningen, de gesprekken met Jeanette en de workshops van John en Jolene die volgden heb ik veel over mezelf geleerd;” 

Het verhaal

Na vijftien jaar gewerkt te hebben voor een fijne werkgever liep ik op tegen het feit dat ik niet meer groeide, ik stond stil in mijn ontwikkeling. In al die jaren heb ik alle facetten van het bedrijf mogen ervaren, maar nu leerde ik voor mijn gevoel niets nieuws meer. Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en was er van overtuigd dat ik meer in mijn mars had. Het was tijd om een nieuwe weg in te slaan en ik ging op onderzoek uit…

Wat wil ik dan gaan doen met mijn loopbaan? Bij deze vraag kon ik wel wat hulp gebruiken. Na drie kennismakingsgesprekken bij verschillende bureaus koos ik voor Empower. Bij Jeanette had ik meteen een fijn gevoel. Ze begreep me en voelde me meteen goed aan en bovendien hadden we aardig wat gelijkenissen. Dit voelde goed en ik had zin om van start te gaan!
Tijdens de oefeningen, de gesprekken met Jeanette en de workshops van John en Jolene die volgden heb ik veel over mezelf geleerd; Wie ben ik en hoe zien anderen mij? Wat zijn mijn kernwaarden en waar wordt ik blij van? Aan welke voorwaarden wil ik dat mijn werk gaat voldoen? Allemaal antwoorden op vragen die een mooie basis vormden voor de rest van het traject.
Tijdens de één op één gesprekken zijn we hier steeds dieper op ingegaan. Langzaamaan pelden we laagje voor laagje af en kwamen we steeds dichterbij de kern. Soms moest ik een stap terug doen om er twee vooruit te kunnen en ook mijn fysieke gestel werkte niet altijd mee. Toch zorgde Jeanette er telkens voor dat ik in mezelf bleef geloven. Het werd steeds duidelijker dat de noodzaak om het roer om te gooien groter werd.

Ik zit nu midden in dit proces. Met al het geleerde in mijn rugzak zet ik mijn zoektocht voort naar een voor mij super fijn werkzaam leven. Ik weet zeker dat er iets moois op mijn pad gaat komen. Empower bedankt!

Visie van de coach

Ik zag in Emma een gedreven vrouw die graag meer uit zichzelf wilde halen, maar ook al op hoger niveau werkte. Het was dus vooral bepalen waarvan zij energie krijgt.
We hebben echt grondig onderzoek gedaan omdat ze de goede positie waarin ze werkte ook niet zomaar wilde laten gaan. Ze maakt schitterende stappen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.

inschrijven voor onze nieuwsbrief

*Verplicht veld