';

Het verhaal van Francette

Meer over de deelnemer

Oude functie

Adviseur/ Trainer bij grote organisatie

Nieuwe functie

Coach ZZP

Type traject & duur

4 maanden - 1e fase traject Werkoriëntatie

Loopbaanvraag

wil graag een eigen praktijk opzetten, kan ik dan, wat ga ik dan precies doen en hoe.
rina-dijkstra

“Ik heb ontdekt dat als je eerst focus legt op wat je precies wilt, wat is nu werkelijk je niche en hoe sluit dat aan op de persoon die je bent, dat je dan een veel beter uitgangspunt hebt dan dat je maar ergens begint.” 

Het verhaal

Mijn grootste loopbaanvraag was ik wil graag een eigen praktijk opzetten, kan ik dat, wat ga ik dan precies doen en hoe.

Ik heb ontdekt dat als je eerst focus legt op wat je precies wilt, wat is nu werkelijk je niche en hoe sluit dat aan op de persoon die je bent, dat je dan een veel beter uitgangspunt hebt dan dat je maar ergens begint. Het uitdiepen van je niche is een solide en vaste basis die je bouwt om daarop je onderneming verder uit te bouwen.

De eerste fase heeft mij inzicht gegeven in hoe je precies je niche uitwerkt.

In de workshops heb ik geleerd dat alle dingen die jou energie geven, jouw kwaliteiten, de dingen waar je blij van wordt, je kan verwerken in je niche, dat maakt je nl. uniek en onderscheid je van de ander.
B.v. Met mensen in verbinding zijn, verdieping induiken met mensen, analyseren van patronen, creatief zijn met je handen, passie voor dansen/bewegen, wandelen, muziek, pionieren, resultaten behalen, je hooggevoeligheid op een aardse manier wegzetten. Ik heb geleerd hoe je al deze elementen verwerkt in je product.

De één op één – gesprekken hebben me erg geholpen om patronen in mijzelf te verduidelijken. Patronen die niet handig zijn als je als ondernemer je geld wilt gaan verdienen. Zoals: duidelijke grenzen stellen, bij jezelf blijven, waarde geven aan jezelf en je product, groot denken, focus houden, stap voor stap groeien, het project als een groeiproject zien, rust bewaren.
De periode die mij gegund is vanuit de Douane heeft mij het inzicht gegeven een groot verlangen te hebben een eigen bedrijf te starten. Het heeft mij de wil laten zien om mijn bedrijf goed weg te zetten. Daarom zie ik uit naar de verdieping en de vervolging van de 2e fase van dit traject.

In de workshop ontdek je plek werd ik geraakt door de geleidevisualisatie die hierin verwerkt was.
Het gaf me inzicht in wat ik wil in de toekomst  zowel voor mijn bedrijf als voor mijn privé. Het verbinden met dit gevoel gaf me een flowenergie die me nu mogelijkheden op mijn pad zet.

Kenmerkend aan de EmpowerYou-aanpak vind ik de aandacht die gegeven wordt aan het eerst uitwerken van wie je bent, wat je wilt en hoe vorm je dan je niche.

De persoonlijke gesprekken met Jeanette zijn voor mij de pareltjes. Jeanette begrijpt mijn hooggevoeligheid en stemt zich af op mij en wat er op dat moment speelt voor mij. Dit zonder het doel van het traject uit het oog te verliezen. Een mooie mix tussen menselijkheid en zakelijkheid.

 

Visie van de coach

Francette is een enorm ondernemende vrouw die jaren heeft gewerkt bij een interessante organisatie, maar merkt dat ze veel meer haar eigen visie wil ontwikkelen in ondernemerschap. Ze had wel al een idee in welke richting maar niets concreet! We hebben nu de 1e fase afgesloten van het traject; Werkoriëntatie voor ondernemers. Hierin heeft ze echt ontdekt wie ze is en wat haar uniek maakt. Het concreet maken van haar onderneming, verdienmodel, product en klant neemt al vorm aan en verder uitgewerkt in fase 2 zodat Francette straks een vliegende start kan maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.

inschrijven voor onze nieuwsbrief

*Verplicht veld