';

Het verhaal van Karin

Meer over de deelnemer

Oude functie

Project manager

Nieuwe functie

Project manager

Type traject & duur

UWV werkfit re-integratie

Loopbaanvraag

Hoe vind ik weer balans in mijn werk, nu ik niet meer naar mijn oude niveau terug kan en wil?
rina-dijkstra

“Ik heb meer van mijzelf gevonden” 

Het verhaal

Ik ben blij dat ik het traject voor re-integratie ben ingegaan met EmpowerYou. John Groot heeft mij gedurende 6 maanden gecoacht op een goede, opbouwende en professionele manier. De re-integratie activiteiten zijn heel leerzaam geweest en hebben mij een nieuw zelfinzicht gegeven. Wie ik ben, wat ik wel kan, wat ik niet kan, maar vooral wat ik ondanks mijn beperkingen nog wél kan en daar positief in te blijven staan.
Ik heb zes interessante workshops gevolgd. Zo nieuwe mensen ontmoet en kennis kunnen delen. Zelf heb ik ook veel geleerd van andere mensen, waarvan sommige in vergelijkbare trajecten zaten zoals ik. De workshops waren helder, goed ingericht, praktisch en voor mij zeer toepasbaar.
De voortgangsgesprekken waren onderzoekend, opbouwend, reflecterend en positief kritisch. Deze gesprekken hebben mij veel steun, energie, hoop en geloof gegeven.
De aangeraakte materialen waren vaak spot-on, precies wat ik op dat moment nodig had. Ik heb hier mentaal erg veel uitgehaald. Dit geldt ook voor mijn persoonlijke kracht en energie. Het heeft te maken met acceptatie van het feit dat ik niet meer kan werken zoals ik in mijn voorgaande banen heb gewerkt, maar dat ik met mijn beperktere inzet wel degelijk veel te bieden heb.
Wat voor stappen heb ik zoal ondernomen om mijn richting helder te krijgen?
• Door middel van zelfonderzoek opnieuw een aantal zaken gedefinieerd, zoals:
o wat ik wil
o wat ik kan
o wat mijn waarden zijn
o wat me tegenhoudt
o wat mijn goede en minder goede eigenschappen zijn
o wat mijn talenten zijn
• gesprekken gevoerd in mijn bestaande netwerk.
• een “droom- of Ideeënbord” gemaakt, waar ik alle ideeën en ingevingen ophang. Dit heeft mij veel energie gegeven.
• Onderzoek gedaan op de vacature systeem jobportaal, met name om te onderzoeken wat de kansen zijn uitgaande van mijn nieuwe mogelijkheden en interesses.
• Diverse testen
• Etc.

Ik ben zeer tevreden over de aanpak van EmpowerYou, het heeft mij een stuk verder gebracht. Mij met name in beweging gezet en ik vertrouw weer op mezelf. Ik vind de afwisseling van workshops, audio met praktische oefeningen versus de coaching-gesprekken die gericht zijn op inzicht en persoonlijke ontwikkeling een hele goede combinatie. Ik voelde me op mijn gemak en kon mezelf zijn. Sterker nog ik heb meer van mezelf gevonden bij en door EmpowerYou.

Ik hink nog op twee benen. Enerzijds wil ik voor mezelf beginnen als een ZZP’er. Anderzijds vanuit loondienst. Ik wil dan in een andere branche/sector of functie komen die beter bij me past binnen de mogelijkheden die ik nu lichamelijk heb.

Wat ik goed vind aan deze organisatie is, dat ik me persoonlijk geholpen voel. Er is goed gekeken en onderzocht waar ik sta en vanaf dat punt is de hulp die ik nodig heb, aangeboden. Het is geen standaardpakket wat afgedraaid wordt, maar een ondersteuningsprogramma gericht op mijn persoonlijke behoefte.

Visie van de coach

Karin had altijd op hoog niveau gewerkt, maakte lange dagen. Door omstandigheden ging het intensieve werk als projectmanager niet meer. Wat dan? Karin heeft vele kanten onderzocht, meer energie en praktische ideeën gekregen voor de toekomst. Zo overweegt zij als interim manager aan de gang te gaan of haar kennis over te dragen aan een jongere generatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.

inschrijven voor onze nieuwsbrief

*Verplicht veld