';

Het verhaal van Laura

Meer over de deelnemer

Oude functie

Leerkracht basisonderwijs

Nieuwe functie

Leerkracht basisonderwijs

Type traject & duur

werkfit maken 18 maanden

Loopbaanvraag

Hoe maak ik mezelf weer werkfit en wat wil ik doen?
rina-dijkstra

“k durfde weer stap voor stap wat meer en stelde mijzelf als prioriteit.” 

Het verhaal

Tijdens een heftige (en langdurige) periode werd ik naar EmpowerYou doorverwezen voor een Werkfit traject. Op het moment dat ik bij EmpowerYou terecht kwam was ik hier nog niet klaar voor. Gelukkig werd dit gezien door mijn coach die zag wat ik nodig had en gaf mij de tijd, aandacht en ruimte dit ik nodig had om weer stap voor stap op te krabbelen. Mijn coach was voor mij de stabiele factor die ik nodig had en toendertijd in mijn leven miste. Alles werd langzaam in mijn hoofd op een rijtje gezet en ik kreeg langzamerhand steeds meer zelfvertrouwen en zin om in de maatschappij terug te komen. Om weer te werken en zelfstandig te worden. Zin in leven en denken aan de toekomst. Ik durfde weer stap voor stap wat meer en stelde mijzelf als prioriteit. Ik heb weer een baan in het onderwijs, een prachtig nieuw appartement in de stad waar ik altijd al heen wilde en maak elke dag nog nieuwe stappen!
Voor het geduld en begrip van mijn coach heb ik erg veel respect en ben ik erg dankbaar! Precies wat ik nodig had om uit het enorm diepe dal te klimmen waar ik al die jaren al in had gezeten! Ook waardeer ik het enorm dat ik na het traject nog contact kan onderhouden met mijn coach om een vinger aan de pols te houden!
Bedankt EmpowerYou! You have empowered me!

Visie van de coach

Laura kwam inderdaad uit een heel diep dal. Ze is een enorme knokker en heeft echt stap voor stap haar leven weer opgebouwd. Ze heeft echt een enorme stap gemaakt om van een periode niet werken naar nu weer een goede leuke baan. Laura is een mooi voorbeeld dat als je iets echt wilt, je het ook weer kunt bereiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.

inschrijven voor onze nieuwsbrief

*Verplicht veld