';

Het verhaal van Maarten

Meer over de deelnemer

Oude functie

Verpleegkundige

Nieuwe functie

Zorgondernemer

Type traject & duur

IRO 12 maanden

Loopbaanvraag

Hoe kan ik weer met gevoel mijn werk doen?
rina-dijkstra

“Ik en werk, dat zit wel snor” 

Het verhaal

Empower, ‘jij en werk’……..Toen ik bij Empower binnen stapte was het begrip ‘ik en werk’ voor mij een ‘lastige’, ik voelde mij onzeker en hopeloos.
Na een langdurig ziekteproces was ik op zoek naar nieuwe zingeving en deelname aan het arbeidsproces. Ik was 56, had 38 jaar gewerkt en ik had geen idee meer wat ik kon, laat staan wat ik wilde.
Na een prettige kennismaking met John en Monika en een gedegen intakegesprek volgde ‘het plan van aanpak’. Op dat moment een abstractie, slechts woorden waar ik niets bij kon voelen.
Toch ben ik in vertrouwen aan ‘de reis’ begonnen, naar wat nu blijkt een hele heilzame.
Vele motiverende en ondersteunende gesprekken, gecombineerd met gerichte literatuur, DVD materiaal en een trainingsdag maakte dat ik ‘zicht’ begon te krijgen.
‘Zicht’ op mijn kunnen, mijn kracht en mijn kwetsbaarheid. Het resultaat was groot, een groei van ‘labiel naar stabiel’, van ‘angst naar vertrouwen’, van ‘krampachtig naar vrij’, een groei van ‘inzicht en uitzicht’.
Wat in aanvang abstract was, is ‘vandaag’ concreet. ‘Vandaag’ kan ik zeggen dat ik in een proces van ‘spelen’, kundig geleid door John en Monika weet wat ik kan en weet wat ik wil.
‘Ik en werk’ dat zit wel snor!

Visie van de coach

Erg zoekend, fragiel. De inspirerende gesprekken leverde telkens weer een stap op, hij kwam op TV, zijn leven kantelde de goede kant op. Alles ook weer terug in balans met zijn familie. Plus betaald werk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.

inschrijven voor onze nieuwsbrief

*Verplicht veld