';

Het verhaal van Michon

Meer over de deelnemer

Oude functie

Communicatie adviseur

Nieuwe functie

communicatie adviseur

Type traject & duur

UWV werkfit re-integratie

Loopbaanvraag

Hoe houd ik alle balletjes in de lucht nu ik mijzelf zo ben tegen gekomen?
rina-dijkstra

“Bijna 30, hoogopgeleid, een goede baan en teveel plannen” 

Het verhaal

Een cliché, zo voelde ik me toen ik zo’n 2 jaar geleden thuis kwam te zitten met een burn out. Bijna 30, hoogopgeleid, een goede baan en te veel plannen. Net als veel van mijn leeftijdsgenoten wist ik het even niet meer. Wie ik was, wat ik wilde en hoe het zo ver had kunnen komen. Dankzij EmpowerYou kreeg ik weer grip op mezelf. Ik ging weer in mezelf geloven. En zo vond ik binnen 4 maanden een baan die bij me past.

Uiteindelijk ben je het zelf die actie moet ondernemen. Je moet zelf die stappen zetten om vooruit te komen. En EmpowerYou, zij zijn de navigatie die laat zien dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Zij zijn het reisgezelschap waarmee je de route bespreekt. En zij helpen je weer opstaan als je bent gevallen. Zonder hen was ik nu niet gekomen waar ik nu ben: blij met mijn nieuwe baan en in balans.
Het traject bij EmpowerYou in Alkmaar heeft mij geholpen om in kaart te brengen wat voor soort werk bij me past. Wat voor mij de belangrijkste reden was een traject te starten. Na het krijgen van een bore out en de beëindiging van het contract bij mijn vorige werkgever, was ik bang dat ik door gebrek aan re-integratiemogelijkheden in precies dezelfde valkuilen zou stappen en door de druk van het UWV om een baan te vinden mezelf weer voorbij te lopen. Ik was daarnaast ook bang geen baan te kunnen vinden, vanwege een gat op mijn CV van een jaar.
Stapsgewijs heb ik samen met een coach van EmpowerYou gestructureerd gewerkt naar het vinden van een baan die bij me past. Vooral deze structuur en het hebben van een stappenplan vond ik erg fijn. Dit heeft me houvast en motivatie gegeven.
Ik heb tot slot ook veel geleerd van de diverse workshops die ik heb gevolgd. Deze hebben er toe geleid dat ik gedurende het traject veel verschillende gesprekken met potentiële werkgevers heb gevoerd, waarbij ik mijn eigen grenzen strikt heb weten te bewaken. Uiteindelijk heeft het mij een leuke baan opgeleverd waar ik in juli vol enthousiasme aan de slag ga.
Dankzij de begeleiding van EmpowerYou nam de mentale druk en daarmee de stress van het vinden van een baan af, en kreeg ik het zelfvertrouwen wat ik nodig had om aan de slag te gaan bij een nieuwe werkgever. Waar ik daarnaast ontzettend veel baat bij heb gehad zijn de 2 HSP coaching sessies die ik heb gehad. Ik ben me nooit bewust geweest van het feit dat ik een HSP’er ben, en de impact die dat op mijn leven heeft is groot. EmpowerYou heeft me geholpen stappen te zetten in de acceptatie daarvan en een aantal tools om hier mee om te gaan.

Visie van de coach

Michon had een bewogen jaar. Zoals veel jonge mensen probeerde ze alle ballen in de lucht te houden, maar merkte dat dat niet ging. Een jaar eruit, gat in haar CV en bang om zichzelf weer voorbij te lopen. Want dat ze goed op haar grenzen moest letten was belangrijk. De afwisseling in de oefenvormen en gesprekken gaf haar snel houvast omdat het veel verdiepende zelfinzichten gaf, die leidde tot en een mooie baan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.

inschrijven voor onze nieuwsbrief

*Verplicht veld